امتحانات پایان ترم دانشگاه بوعلی سینا بر خلاف همیشه در خردادماه برگزار نمی‌شود
آخرین اخبار:
کد خبر:۸۴۷۶۳۶
ساریخانی در گفتگو با دانشجو:

امتحانات پایان ترم دانشگاه بوعلی سینا بر خلاف همیشه در خردادماه برگزار نمی‌شود

معاون آموزشی دانشگاه بوعلی سینا از برگزاری کلاس‌های حضوری رفع اشکال در آخرین هفته ترم جاری و قبل امتحانات خبر داد و گفت: امتحانات پایان ترم دانشگاه بوعلی سینا بر خلاف همیشه در خردادماه برگزار نمی‌شود.

امتحانات پایان ترم دانشگاه بوعلی سینا بر خلاف همیشه در خردادماه برگزار نمی‌شود

ساریخانی، معاون آموزشی دانشگاه بوعلی سینا در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، از برگزاری کلاس‌های حضوری رفع اشکال قبل از اجرای امتحانات ترم جاری خبر داد و گفت: در نظر داریم که در آخرین هفته ترم جاری، کلاس‌های رفع اشکالی برای رفع اشکال قبل امتحانات برگزار کنیم که حضور دانشجویان در این کلاس‌ها اجباری نیست.

ساریخانی افزود: البته برای بعضی از دروس عملی امکان برگزاری کلاس تا حداکثر دو جلسه وجود دارد.

معاون آموزشی دانشگاه بوعلی سینا خاطرنشان کرد: زمان امتحانات پایان ترم به صورت دقیق قابل بیان نیست، اما مشخصا در خرداد ماه این اتفاق نمی‌افتد و ممکن است که امتحانات در اولین ماه تابستان برگزار بشود.

وی در پایان عنوان کرد: شکل برگزاری امتحانات در صورت رعایت شرایط به احتمال زیاد حضوری خواهد بود و به دلیل مشخص نبودن مهلت پایان ترم جاری در حال حاضر برنامه‌ای برای تشکیل ترم تابستانی نداریم.
پربازدیدترین آخرین اخبار